Akciós Szabályzat

Érvényes: 2020. júlnus 1-től 2020. augusztus 31-ig az Optika Plus üzletekben

 

Komplett szemüveg* vásárlása esetén az alábbi akciók érvényesek:

 • 20% kedvezmény minden Hoya márkázott lencsével készülő komplett szemüvegekre
  *Komplett szemüveg* tartalmaz:
  1db optikai keretet, 2 db szemüveglencsét, 1db szemüvegtokot a lencsék csiszolási díját továbbá a szemvizsgálatot
 • Komplett csomag ajánlat: egyfókuszú szemüveg 9 990 Ft, mely tartalmaz 1 db Shake vagy View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee 1.5 HMC szemüveg lencsét, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot.
 • Komplett csomag ajánlat: egyfókuszú szemüveg 19 990 Ft, mely tartalmaz 1 db Shake vagy View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee 1.6 HMC szemüveg lencsét, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot.
 • Komplett csomag ajánlat: multifokális szemüveg 39 990 Ft, mely tartalmaz 1 db Shake vagy View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee FreeForm multifocal 1.50 HVC szemüveg lencsét felületkeményítéssel és tükröződéscsökkentő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és szemvizsgálatot.
 • Komplett csomag ajánlat: multifokális szemüveg 49 990 Ft, mely tartalmaz 1 db Shake vagy View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee FreeForm multifocal 1.60 HVC szemüveg lencsét felületkeményítéssel és tükröződéscsökkentő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és szemvizsgálatot.
 • Komplett csomag ajánlataink esetében 10 000 Ft felár ellenében vásárolható AbOriginal, Avanglion vagy Ozzie márkájú keret.

 

Két szemüveg együttes vásárlásakor az alábbi kedvezmény érvényes:

 • 50% kedvezményt adunk a második szemüveg lencse árából, márkázott Hoya lencse vásárlása esetén. A kedvezményt azonos dioptria vagy alacsonyabb ár esetén vehető igénybe.

 

 Napszemüveg vásárlásnál az alábbi kedvezmények érvényesek:

 • 90% kedvezményt biztosítunk az üzletben kijelölt napszemüvegekre.
 • 20% kedvezményt biztosítunk minden napszemüvegünkre, mely nem szerepel a 90%-os akcióban

 

 A szemvizsgálati díjat elengedjük üzletünkben!      

A szemvizsgálat ára 5 000 Ft, amit minden esetben jóváírunk a szemüveg árából. Abban az esetben, ha nem készül azonnal szemüveg a vizsgálati díjat ki kell fizetni, melyért egy 5 000 Ft-os kupont adunk. A kupon a vizsgálattól számított 1 hónapon belül levásárolható. Nem számítunk fel vizsgálati díjat, amennyiben nem tart igényt a vizsgálati eredmény elvitelére vagy abban az esetben sem, ha szembetegség miatt nem készíthető szemüveg.

Az akciós termékek árából egyéb kedvezmény nem vonható le. A komplett szemüveg akció más akcióval nem vonható össze. A kedvezmények készpénzre nem válthatók.